Într-un nou episod din show-ul culinar MasterChef, Cătălin Scărlătescu oferă sfaturi esențiale despre cum să gătești ouă ochiuri corect, explicând eroarea pe care multe gospodine o fac în bucătărie.
În ediția cu cu numărul 15 din show-ul MasterChef de la Pro TV, care va fi transmisă luni, pe 4 noiembrie 2024, telespectatorii vor urmări un duel culinar încins între concurentele Yasmina și Ortensia.
Propuse spre eliminare, cele două participante vor avea la dispoziție 15 minute pentru a pregăti ouă ochiuri cu cartofi prăjiți. Însă, în timpul competiției, ambele concurente au făcut aceeași greșeală, care a atras atenția juratului Cătălin Scărlătescu.
În premieră, chef Scărlătescu a dezvăluit secretul pe care 99 din 100 de români o fac atunci când vor să prepare una dintre cele mai „simple” rețete.
„Oameni buni, dacă vreți să faceți ouă ochiuri, prima dată puneți uleiul în tigaie, apoi puneți ouăle, după care puneți tigaia pe foc. Nu puneți ouăle în uleiul încins, pentru că începe să sară, să facă guguloaie! E ceva rău,” a explicat chef Scărlătescu.
Citește mai mult pe acest subiect:
Secretul lui Florin Dumitrescu pentru cei mai buni cartofi prăjiți. Cum se prepară, de fapt